Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία “Μεθόριος” με έδρα την Ορεστιάδα, δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της ενημέρωσης, της διαφήμισης και της εκτύπωσης πάνω από 20 χρόνια.

Τέσσερις είναι οι βασικοί τομείς δραστηριοποίησης:

Το 1992 η “Μεθόριος” αποκτά τη δική της ανεξάρτητη φωνή με τη δημιουργία του  “Ράδιο Μεθόριος”. Εκπέμπει από τη συχνότητα των FM στους 96,00 δίνοντας τη δική του άποψη για ποιοτική έντεχνη μουσική και έγκυρη ενημέρωση καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων χιλιάδων ακροατών του Έβρου. Σήμερα, το “Ράδιο Μεθόριος” εκπέμπει στη συχνότητα 95,80, ενώ μπορείτε να το ακούσετε και διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Το 1997 ιδρύεται η εταιρεία “Γραφικές Τέχνες – Εμμανουηλίδου Χρυσή Α.Ε.”, κάνοντας ένα μεγάλο άνοιγμα στον χώρο των Γραφικών Τεχνών κι Εκτυπώσεων, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για την παραγωγή εκδόσεων και εκτυπώσεων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η πρωτοτυπία, η ποιότητα, η γρήγορη παράδοση και οι οικονομικές τιμές είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις  “Γραφικές Τέχνες Μεθόριος”. Τυπώστε κι εντυπωσιάστε με πλήθος πρωτότυπων προϊόντων!

Το 1999 η εταιρεία διευρύνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα προχωρώντας στην έκδοση της εβδομαδιαίας Εφημερίδας Μεθόριος καλύπτοντας το τεράστιο κενό που παρουσίαζε η περιοχή του Βορείου Έβρου στον τομέα του έντυπου Τύπου και της ενημέρωσης.

Επιθυμώντας οι άνθρωποι της εταιρίας “Μεθόριος” να βελτιώσουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, δημιούργησαν το 2007 το Υποκατάστημα “Μεθόριος” στο κέντρο της πόλης της Ορεστιάδας, κάνοντας, παράλληλα, ένα μεγάλο βήμα στον χώρο του Γάμου και της Βάφτισης.  Σε έναν πολύ όμορφο κι ευχάριστο χώρο στη Σωτηρίου Τσερκέζη παρουσιάζονται προσκλητήρια, μπομπονιέρες, διακοσμητικά και όλα τα είδη που μπορούν να ομορφύνουν τις μοναδικές στιγμές των νεόνυμφων και των νέων γονιών. Πρωτότυπα, καλόγουστα, μοναδικά και κυρίως οικονομικά προϊόντα Γάμου και Βάφτισης για τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας…

Επισκεφθείτε τα προϊόντα μας κι επικοινωνήστε μαζί μας για μοναδικές προσφορές!