Κοινό ψηφοδέλτιο για τη διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης από Μυτιληνό και Μιχαηλίδη

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Μυτιληνός και Παύλος Μιχαηλίδης οι οποίοι το 2019 διεκδίκησαν το δήμο Αλεξανδρούπολης με ξεχωριστά ψηφοδέλτια ανακοίνωσαν την κοινή κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Για αυτή την συνεργασία παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου χθες Τετάρτη (08/06) στη 1 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Έβρου.

«Απέχουμε δεκαέξι μήνες από τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν με ένα νέο εκλογικό σύστημα, αυτό της Ενισχυμένης Αναλογικής. Κοινή μας πίστη και επιδίωξη αποτελούν οι ισχυρές συμμαχίες, αναγκαία συνθήκη για μια ικανή και αποτελεσματική διοίκηση στον δήμο μας. Από σήμερα, αναλαμβάνουμε μια ουσιαστική Αυτοδιοικητική πρωτοβουλία: Την ίδρυση μιας νέας Ενιαίας, Ισχυρής, Δημοτικής Κίνησης με αυτοσκοπό να ενώσει σημαντικές Αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας, του Δήμου Αλεξ/πολης.», αναφέρουν οι δύο άνδρες σε κοινό μήνυμά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μυτιληνός ήταν επικεφαλής της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” με την οποία συμμετείχε στις εκλογές, ενώ ο Παύλος Μιχαηλίδης ήταν αρχικά επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” στη συνέχεια ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»