Συγκέντρωση την Κυριακή στο Πάρκο Παρμενίων με αίτημα την απόδοση του στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης

Ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης μέσω ανακοίνωσης ζητά όλη η έκταση του πάρκου Αλτιναλμάζη να αποδοθεί στο λαό της Αλεξανδρούπολης και να ξεκινήσουν άμεσα έργα για τη δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων και να διαμορφωθεί το υπόλοιπο ως χώρος πρασίνου και αναψυχής.

Αύριο Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Πάρκο Παρμενίων με αίτημα την την άμμεση απόδοση του στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά:

Σας καλούμε την Κυριακή 20/2 στις 11.00 στο Πάρκο Παρμενίων να παραβρεθείτε και να καλύψετε τη συγκέντρωση που συνυπέγραψαν και συνδιοργανώνουν οι φορείς και τα σωματεία της πόλης.

Διατρανώνουμε την απαίτησή μας για την άμεση απόδοση στο λαό της Αλεξανδρούπολης όλης της έκτασης του πρώην στρατοπέδου ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ (πάρκο Αλτιναλμάζη) για να καλυφθούν οι οξυμένες ανάγκες σε χώρους πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων – φυσικής δραστηριότητας και σχολικής στέγης της Αλεξανδρούπολης.

Καμία συζήτηση το πάρκο να δοθεί στο Στρατό ή να βγει στο σφυρί μέσω της Εταιρείας Αξιοποίησης Ακινήτων του Στρατού. Να ξεκινήσουν τώρα τα έργα για τη δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων (31 στρέμματα), που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας, και αθλητικών εγκαταστάσεων (17 στρέμματα), να διαμορφωθεί το υπόλοιπο ως χώρος πρασίνου και αναψυχής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (μέλος ΟΓΕ)