Θέματα: ‘Φ. 682 27/9/2012’

Ανησυχία κι αγανάκτηση στην Ορεστιάδα για την ενδεχόμενη υποβάθμιση του ΙΚΑ

ikaLocked

-Γ. Μουτουσίδης: «Μεγάλο το κοινωνικό κόστος» -Αντιδράσεις φορέων και κομμάτων Ιδιαίτερη ανησυχία και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους και τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ Ορεστιάδας η σχεδιαζόμενη υποβάθμιση της Υπηρεσίας.

Την ένταξη του Βορείου Έβρου στην Α’ Ζώνη για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ζητά ο Δήμαρχος, Δ. Μουζάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Επικρατείας και τον Υφυπουργό Οικονομικών, έστειλε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Δημήτρης Μουζάς, με την οποία εξηγεί τους λόγους που ο Βόρειος Έβρος αδικείται από τον καθορισμό των Ζωνών,

Έως τις 20 Οκτωβρίου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστές και οι εισαγγελείς

llicuqtyko5046225a27b2e

Έως την 20ή Οκτωβρίου 2012 παρατείνουν τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις τους, όπως αποφάσισαν οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, δικαστές και εισαγγελείς συγκεκριμένα αποφάσισαν:

Αντι…σιωπητικά…

skotadi1

Εν αναμονή των νέων μέτρων… Που έπρεπε να ανακοινωθούν από τον Αύγουστο, αλλά ακόμα τα αναμένουμε.

Επί του Καναπέως…

Collective works

…της Νατάσας Γκαρά Δε δικαιολογούνται απουσίες Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει και κοινωνική κρίση. Και στα πλαίσια όλων αυτών των ραγδαίων μεταβολών που βιώνουμε έχουν βγει στη επιφάνεια αρκετές κοινωνικές κακοδαιμονίες που βασίλευαν στην

«SOS» εκπέμπει η Υγεία στην Ελλάδα

nosokomeio

Την κατάσταση στην Υγεία και την αποδιάρθρωση του υγειονομικού συστήματος περιγράφουν σε μία δημόσια επιστολή τους τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, την οποία περιγράφουν με μελανά χρώματα.

Με υπουργική απόφαση κλείνει η Δ.Ο.Υ. Σουφλίου από την 1η Οκτωβρίου

doy

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (Αρ. Πρ. Δ6Α 1130258 ΕΞ 2012) αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας 81 Εφοριών στην Επικράτεια, μεταξύ αυτών και η Δ.Ο.Υ. Σουφλίου. Στην υπόλοιπη Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης αναστέλλεται η λειτουργία των Δ.Ο.Υ Σαππών, Χρυσούπολης και Νευροκοπίου.

Στη λίστα του ΣΔΟΕ για «περίεργο πλουτισμό» ο Βουλευτής Έβρου, Άκης Γεροντόπουλος

geront

Στην πολυσυζητημένη λίστα του ΣΔΟΕ με νυν και πρώην Βουλευτές που διερευνώνται για «περίεργο πλουτισμό», βρίσκεται και το όνομα του Βουλευτή Έβρου, κ. Κυριάκου Γεροντόπουλου.

Δράσεις για την πιθανή απόσχιση του πρ. Δήμου Τυχερού από τον Δήμο Σουφλίου θα συζητηθούν σε συνέλευση πολιτών

tyxero

Σκέψεις για την απόσχιση του πρώην Δήμου Τυχερού από τον Καλλικρατικό Δήμο Σουφλίου εκφράζουν οι κάτοικοι, μια και όπως επισημαίνουν το Τυχερό δεν ενσωματώθηκε ποτέ στον νέο Δήμο, ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα.

Διήμερο Συνέδριο σε Ορεστιάδα και Πετρωτά για τη Γεωργία

app_full_proxy

- “ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ” – ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Διήμερο συνέδριό με θέμα “ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ”, θα πραγματοποιηθεί σε Ορεστιάδα και Πετρωτά στις 6 & 7 Οκτωβρίου, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ)