Θέματα: ‘Φ.661 19/4/2012’

Στις 6 Μαΐου οι Εθνικές Εκλογές

εκλογές-500x300

-Οι υποψήφιοι του Έβρου Για την Κυριακή 6 Μαΐου προκηρύχθηκαν κι επίσημα οι πολυαναμενόμενες  εθνικές εκλογές.  Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε την προκήρυξη εκλογών.

Εγκρίθηκε η πίστωση οικοσυσκευής για τους πλημμυροπαθείς του Ορμενίου

plimmires-ormenio-1

- Έρανο για τον ίδιο σκοπό θα διενεργήσει ο Δήμος Ορεστιάδας Πίστωση ύψους 200.270 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να αποζημιωθούν οι πλημμυροπαθείς του Ορμενίου για οικοσυσκευή.

Στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σουφλίου αντιδρά η τοπική κοινωνία

γιατρός υγεία

Στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σουφλίου αντιδρούν πολιτικοί και κοινωνική φορείς της περιοχής.

Ο Έβρος με το ελαιόλαδο της Μάκρης κατέκτησε την κορυφή.

perifereia amth festival elaioladou 3

-Πλατινένιο και χρυσό μετάλλιο στο ελαιοτριβείο  «ΚΥΚΛΩΠΑΣ» Στα πλαίσια του  5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς πραγματοποιήθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τυποποιημένου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου, εσοδείας 2011- 2012.

Αντί…σιωπητικά…

black-money

Αφού περάσαμε τόσο ωραία το Πάσχα και αφού οι αγορές της Τουρκίας και της Βουλγαρίας δούλεψαν πολύ καλά -ενώ η αγορά της Ορεστιάδας σχεδόν καθόλου- μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο!!!

Επί του Καναπέως…

D_dorodokia_bribery_632435368

… της Νατάσας Γκαρά Άπατος ο βόθρος της διαφθοράς «Θα μπει πάτος στο βαρέλι» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Βενιζέλου όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας».

Έρευνα για αισχροκέρδεια στα LIDL

lidl008

-51 αποκλειστικά προ»ιόντα πωλούνται σε υψηλότερες τιμές απ’ ότι στην Ευρώπη Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ερευνηθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της αισχροκέρδειας ή όχι από τους υπεύθυνους της αλυσίδας καταστημάτων LIDL Hellas,

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

images

-Δε θα κατάσχονται λογαριασμοί κάτω των 2.000 ευρώ -Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν και για τους εμπόρους Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ώστε να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, θα προχωρήσει η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,

Το φτωχότερο Πάσχα της τελευταίας δεκαετίας

4187-1m

- 15% πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο Το φτωχότερο Πάσχα της τελευταίας δεκαετίας, πέρασαν φέτος οι Έλληνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και κυρίως της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών,

Σε επίσχεση εργασίας οι νοσοκομειακοί ιατροί της Θράκης

dutqzggspm4f6b14ca12265

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται οι ιατροί από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης, λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.