Θέματα: ‘Φ. 660 12/4/2012’

ΜΕΘΟΡΙΟΣ – 11 Δεκεμβρίου 2014

protoselido-11-12-2014

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ξανά ο Έβρος – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Πρόεδρος Δημοκρατίας τον Δεκέμβρη ή πρόωρες εκλογές – 17 Δεκεμβρίου ξεκινάει η προεδρική εκλογή – Σταύρος Δήμας ο υποψήφιος Πρόεδρος – Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των «ναι» και «όχι» – Οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης έφτασαν στην Ορεστιάδα – «Αγγέλων Φως» : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην […]

Σε τρεις μήνες αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες

ImageHandler

Από τον κόμβο των Ψαθάδων ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος Μάνδρα – Ψαθάδες του κάθετου άξονα της Εγνατίας.

6 εκατομμύρια ευρώ από επιστροφή ΦΠΑ δεν καταβλήθηκαν στους αγρότες λόγω απομάκρυνσης των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ Ορεστιάδας

eforia28122

-Δυσλειτουργίες αντιμετωπίζουν και οι επαγγελματίες Από τις πρώτες μέρες έχουν γίνει εμφανή τα προβλήματα στους πολίτες του Βορείου Έβρου μετά και την απομάκρυνση των Τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικών από τη Δ.Ο.Υ Ορεστιάδας.

Στην Ορεστιάδα περιόδευσε ο Γιάννης Πανούσης, στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ

panousis giannis

-«Η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι μία δύναμη που δίνει αισιοδοξία στον λαό» Στην Ορεστιάδα βρέθηκε ο Γιάννης Πανούσης, στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στον Έβρο.

Αντι…σιωπητικά

126179-397adfd8cfe6e5e25dd2b92893cfd3e1

Τα Πάθη και τα βασανιστήρια του Κυρίου τη μεγάλη εβδομάδα είναι τόσο επίκαιρα όσο ποτέ..! Μεγάλη Εβδομάδα έχουμε εδώ και 2 χρόνια!!!

Επί του Καναπέως…

DT1

…της Νατάσας Γκαρά Απαξίωση πολιτικών διαδικασιών Παρακολουθώντας κανείς τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας αντιμετωπίζει την απαξίωση των πολιτικών διαδικασιών.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Ορεστιάδας και η λειτουργία του παιδικού σταθμού Καστανεών

orestiada1aaz9

Ξεκίνησαν  πριν λίγες μέρες οι πρώτες εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας της Ορεστιάδας, γεγονός που απασχόλησε και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με προτάσεις τοπικών φορέων ξεκινά ο σχεδιασμός της «18ης Συνάντησης Νέων – Άρδας 2012»

άρδας

Συνάντηση με κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Ορεστιάδας πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΠΑΟ με θέμα τη διοργάνωση της 18ης Συνάντησης Νέων «Άρδας 2012».

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες μοίρασε ενόψει του Πάσχα ο Μητροπολίτης κκ. Δαμασκηνός

100_9618

Το αλληλέγγυο και κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου, στηρίζοντας άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στις τοπικές Δ.Ο.Υ. μπορούν να υποβάλουν αίτηση επιστροφής ΦΠΑ οι αγρότες

CORN HARVESTING BLOUGH#66110

Με πρόσφατη εγκύκλιο το Υπουργείο Οικονομικών διευκρίνισε ότι οι αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ των δικαιούχων αγροτών μπορούν να υποβάλλονται απευθείας στη ΔΟΥ