Θέματα: ‘Φ.657 22/3/2012’

Μαζική και δυναμική η φωνή των Εβριτών ενάντια στο κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών

Συγκέντρωση-Διδυμότειχο-2

-Μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διδυμότειχο Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες, αλλά και οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών στον βόρειο και κεντρικό Έβρο, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Διδυμότειχο.

Ικανοποιητική κρίθηκε η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-3.100 Εβρίτες υπερψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο Ικανοποιητική κρίθηκε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή των φίλων και μελών στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου σε νέο πρόεδρο, που διεξήχθησαν την Κυριακή.

Έτοιμοι για τη διάθεση φθηνού αρνιού στους καταναλωτές του Έβρου οι κτηνοτρόφοι του «Αμνός Θρακών»

87055-one

-Θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί έλεγχοι -Στο «κίνημα» και οι ελαιοπαραγωγοί της Αλεξανδρούπολης Έτοιμοι για τη διάθεση φθηνού αρνιού απευθείας στους καταναλωτές δηλώνουν οι κτηνοτρόφοι του Συνεταιρισμού «Θρακών Αμνός» στην Ορεστιάδα.

Τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας και προσπάθεια λασπολογίας κατήγγειλε ο Λ. Χαμαλίδης με αφορμή το θέμα του Προγράμματος 5μηνης εργασίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-«Δε θα επιτρέψουμε να ποινικοποιήσετε το δημοκρατικό μας δικαίωμα που αφορά στην άσκηση αντιπολίτευσης» Τη μη εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας κατήγγειλε ο επικεφαλής της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Χαμαλίδης, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στη συνεδρίαση του σώματος.

Αντι…σιωπητικά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κι όμως το ΠΑΣΟΚ είναι ζωντανό… Προς το παρόν τουλάχιστον. Διότι σε λίγα χρόνια πολύ πιθανό να έχει πεθάνει. Είναι ένα γερασμένο κόμμα.

Με την παρουσία του Μ. Βαρβιτσιώτη στον Έβρο ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τη ΝΔ

468405b1fa48b4898697baf7d5172192_L

-Οι έξι επικρατέστεροι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Το εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ έδωσε ο βουλευτής και Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την επίσκεψή του στον Έβρο.

Το μέλλον του αγροτικού τομέα και οι προτάσεις της νέας ΚΑΠ συζητήθηκαν σε ημερίδα στις Φέρες

ÅÉÄÉÊÏ ÈÅÌÁ : ÐÅÉÑÁÌÁÔÉÊÇ ÊÁËËÉÅÑÃÅÉÁ

Οι βασικές προτάσεις της νέας ΚΑΠ και οι νέες μορφές οργάνωσης των αγροτών συζητήθηκαν σε ημερίδα που διοργάνωσε  στις Φέρες η Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Αγροτική Ανάπτυξη».

31,8€ ανά στρέμμα θα δοθούν στους τευτλοκαλλιεργητές για την κάλυψη του διαφυγόντος εισοδήματος.

images

Θετικές εξελίξεις στην ενίσχυση παραγωγής τεύτλου μετά την έγκριση ενίσχυσης για το διαφυγόν εισόδημα. Μάλιστα, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποίησε ότι στην τροποποίηση

Χρηματοδότηση της παραγωγής, εξαγωγές, λιμάνι, πετρελαιαγωγός και χρυσός οι αναπτυξιακές προοπτικές για τον Έβρο

anaptixi POLITEIA THRAKIS 3

-Προτάσεις φορέων αναπτύχθηκαν στην ημερίδα «Ανάπτυξη τώρα! Επενδυτικές Ευκαιρίες και προοπτικές για την ανάπτυξη στον Έβρο» Περισσότεροι από 250 άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους την 2η Συνάντηση για την Ανάπτυξη που διοργάνωση η ένωση πολιτών «Πολιτεία Θράκης». Υπό το γενικό τίτλο «Ανάπτυξη τώρα! Επενδυτικές Ευκαιρίες και προοπτικές για την ανάπτυξη στον Έβρο»

Την ανέγερση φράκτη 130χλμ σε όλο το μήκος του Έβρου ζητά Γάλλος αξιωματούχος

us-mexico-border-fence

Η ανέγερση φράκτη στην περιοχή της Βύσσας δε φαίνεται να ικανοποιεί τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, θεωρώντας πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πλήττει όλες της χώρες της ηπείρου. Ζητώντας πρόσθετα μέτρα στην Ελλάδα,