Θέματα: ‘Φ.906 09/03/2017’

Ανακοίνωσε τις πληρωμές για συνδεδεμένες και υπόλοιπα τσεκ ο ΟΠΕΚΕΠΕ, στα 29,2 εκατ. το ύψος τους

agrotes-programma-evro

Τις πολυαναμενόμενες πληρωμές για τα τρία πρώτα καθεστώτα συνδεδεμένων ενισχύσεων που πληρώνονται μέσα στο 2017 (σκληρό σιτάρι, ψυχανθή, όσπρια) καθώς και εκκρεμότητες τσεκ 2016 (βασική ενίσχυση , πρασίνισμα) ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σημαίνοντας την αντίστροφη μέτρηση της πίστωσης των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ορισμός νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Perifereia-Anatolikis-Makedonias-kai-Thrakis_aftodioikisi

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και οι αρμοδιότητές τους ορίζονται ως εξής: 1.Ελένη Δημούδη, από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Πολιτισμού. Η κ. Δημούδη αναλαμβάνει ταυτόχρονα Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης.

Εκλογή Προεδρείου Περιφερειακού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ

dimarxeio_ordas

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος, πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των μελών της νέας Οικονομικής Επιτροπής. Αντιπρόεδρος και Γραμματέας αναδείχθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου και Ξάνθης κκ. Σταύρος Καβαρατζής και Χουσεΐν Μεχμέτ Ούστα.

Π. Παυλόπουλος: «Είμαστε ανυποχώρητοι στη συνθήκη της Λωζάνης…»

254615

“Σε αυτόν τον τόπο, που είναι πραγματικά σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση, μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο πρέπει να καλλιεργήσουμε τον διάλογο των λαών, για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη”, τόνισε στις 4 Μαρτίου από τη Νέα Ορεστιάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη της πόλης.

Νέα Προκήρυξη για ΕΛΑΣ- Προσλήψεις και εκπαιδευτικών

elas-sholes_2

Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνει τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών/ριών, που θα διορισθεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, στα κατωτέρω αναγραφόμενα μαθήματα, κατά έτος σπουδών και στις αθλητικές ομάδες, με αποζημίωση, που καταβάλλεται για κάθε ώρα διδασκαλίας.

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

20-87294-women

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η ιστορία της 8ης Μαρτίου Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα η σημερινή. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα της […]

Οι τιμές τεύτλων για το 2017

τευτλα1

Νέος επικεφαλής στην Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο χέρι μας»

5-1488868209-55d0a9598215d0b61d296acb0aa32dd2-586x330

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα  της Δευτέρας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας η πρώτη ανοιχτή τακτική συνέλευση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών για το Δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας» του νέου έτους. Η συνέλευση έμελλε να φέρει αλλαγές για την παράταξη καθώς αποσύρθηκε ο πρώην επικεφαλής της Βαλάντης Παντσίδης. Νέος επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών «Είναι […]

Χωρίς «χαράτσι» η υποβολή αιτήσεων για τις αγροτικές επιδοτήσεις

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Αλλάζει άρδην το σύστημα διαχείρισης των αγροτικών επιδοτήσεων, με τους δικαιούχους αγρότες να μην έχουν πλέον υποχρέωση καταβολής τιμήματος εφόσον οι δηλώσεις που υποβάλλουν δεν εμπεριέχουν αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (αριθμός στρεμμάτων, είδος καλλιέργειας, κ.ά.).

ΟΠΕΚΕΠΕ: 50 εποχικές θέσεις εργασίας (7 Δασολόγοι)

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ-ΟΧΗΜΑ-542x338

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει την πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ (8) μήνες, για την επικαιροποίηση Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων με χαρτογραφικά στοιχεία (ορθοφωτοχάρτες, διανύσματα, κάλυψη/επιλεξιμότητα γης), στην Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές […]