Θέματα: ‘Φ.905 02/03/2017’

Τον Απρίλιο ξεκινούν οι εργασίες για το ζεόλιθο Πετρωτών Έβρου

18-31_1-thumb-large

-Άδεια εκμετάλλευσης λατομείου ζεόλιθου στην περιοχή «Κόκκαλο» Πετρωτών Έβρου εξασφάλισε η εταιρεία Όλυμπος Πρόκειται για την πρώτη άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση του ζεόλιθου που χορηγεί το υπουργείο Περιβάλλοντος, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για την εξόρυξη από το ελληνικό υπέδαφος του ορυκτού με τις πολλαπλές χρήσεις.

Στον Έβρο Αντωνοπούλου και Τσιρώνης

ant-tsir

Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου. Η υπουργός την Παρασκευή το πρωί θα έχει συνάντησης με ΚΟΙΝΣΕΠ στο Επιμελητήριο Έβρου και αμέσως μετά σύσκεψη με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  Ε. Λαμπάκη για εργασιακά ζητήματα και προγράμματα κοινωφελούς στην Περιφέρεια.

5 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου

arxaiologoi-324x235

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την έγκριση πρόσληψης 1.314 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις αυτές αφορούν ημερήσιους φύλακες,νυχτοφύλακες,προσωπικό καθαριότητας, για επτά μήνες.

Προσλήψεις για το Κέντρο Κοινότητας στην Ορεστιάδα

dimos-orestiadas_aftodioikisi

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη δύο (2) ατόμων στο Δήμο Ορεστιάδας στα Κέντρα Κοινότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας – Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο.».

Στο ΦΕΚ η προκήρυξη των εξετάσεων για την μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ

epop

Δύο προκηρύξεις που αφορούν την διενέργεια στην Πολεμική Αεροπορία γραπτών εξετάσεων για τη μονιμοποίηση των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) (Ανδρών – Γυναικών), της Τέταρτης Σειράς Κατάταξης Έτους 2010 και την μετάταξη Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.) στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού εξέδωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσας.

Πληρώνονται οι συνδεδεμένες και τα υπόλοιπα Βασικής και Πρασινίσματος

plirwnontai-oi-sindedemenes-kai-ta-ipoloipa-vasikis-kai-prasinismatos-696x396

Μήνας έναρξης πληρωμών των πρώτων συνδεδεμένων ενισχύσεων αναμένεται ο Μάρτιος, καθώς, σύμφωνα με όσα δηλώνουν στην «ΥΧ» υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ, πρόκειται να πληρωθούν τα συνδεδεμένα καθεστώτα για μια σειρά προϊόντων, όπως το σκληρό σιτάρι, τα ψυχανθή, τα όσπρια και τα σπαράγγια. Επιπλέον, το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης […]

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

20-16998694_10154784799985783_424865084649496706_n

Η Πόρσε των ΜΜΕ καρφώθηκε στην αθλιότητα Ας αφήσουμε την ισότητα απέναντι στο θάνατο για φιλοσοφικές και θρησκευτικοηθικές συζητήσεις. Ένας πιτσιρικάς, γόνος πλούσιας οικογένειας, πέφτει με την Πόρσε του, πάνω σε ένα ασφαλώς σταθμευμένο αυτοκίνητο και σπέρνει το θάνατο. Αυτό είναι το θέμα που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως εδώ και μέρες και όχι η ματαιότητα των πάντων, […]

Ένταξη της Πράξης «Δομή Σίτισης του Δήμου Ορεστιάδας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020»

dimarxeio orestiadas

Η δράση αφορά στη δημιουργία δομής σίτισης στο Δήμο Ορεστιάδας, σε χώρο που υφίσταται και λειτουργεί ήδη, με σύγχρονο εξοπλισμό και σιτίζοντας περίπου 370 δημότες. Η δομή σίτισης, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές (κτιριακές και εξοπλισμό) θα αναλάβει τη σίτιση 180 επιπλέονδημοτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

ΕΦΚΑ: Παράταση καταβολής εισφορών Ιανουαρίου

EFKA-logo-02300-390x250

Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών Ιανουαρίου 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων (αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών), έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. Επίσης, παράταση δίνεται στην προθεσμία υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) και καταβολής εισφορών μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2017, έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Θέσεις εργασίας για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σουφλίου

KENTRA1

Ο δήμος Σουφλίου ανακοίνωσε την πρόσληψη ατόμων για την στελέχωση της δομής “ Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σουφλίου”. Ο δήμος Σουφλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σουφλίου”