Θέματα: ‘Φ.872 30/06/2016’

Επίδομα 400 ευρώ σε γιατρούς που θα στελεχώσουν αγροτικά ιατρεία σε ακριτικές και άγονες περιοχές της χώρας

giatroi1-650x250

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, πραγματοποίησε τη δέσμευση που ανέλαβε πριν λίγο καιρό για παροχή κινήτρων για τη στελέχωση των ιατρείων σε ακριτικές και άγονες περιοχές της χώρας και ήδη η σχετική απόφαση βρίσκεται προς έγκριση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Όλες οι εξελίξεις στην ΕΒΖ από τον πρόεδρο Χρήστο Ρώσσιο

εβζ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε  ο πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Χρήστος Ρώσσιος, μιλώντας για τις εξελίξεις γύρω από την συμφωνία με την τράπεζα Πειραιώς, για τα ζητήματα που αφορούν εργαζόμενους και τευτλοπαραγωγούς, για τις νομικές ενέργειες σχετικά με παρατυπίες/ παρανομίες προηγούμενων ετών αλλά και τους στόχους της διοίκησης για το μέλλον της εταιρίας.

Οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν από οζώδη δερματίτιδα δεν χάνουν τα δικαιώματα της Ενιαίας Ενίσχυσης

booeidi

Μετά τις καταστροφικές συνέπειες της οζώδους δερματίτιδας στα βοοειδή, η οποία έπληξε και τον νομό Έβρου, και ύστερα από τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ασθένειας στην χώρα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κτηνοτρόφους της περιοχής ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ με έγγραφό του από 15/6/2016 συμπεριέλαβε την οζώδη δερματίτιδα […]

Επιτεύχθηκε η συμφωνία μεταξύ ΟΛΑ και TAP

limani-alex

Επιτεύχθηκε η πολυαναμενόμενη συμφωνία της κατασκευής του ελληνικού τμήματος ενός μεγάλου έργου υποδομής, του Διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου TAP στη Βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης αναφέρει: 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές και παροχές σε 385.300 αγρότες

thalassa

Από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016, ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2016. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των σχετικών ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στα ακόλουθα προγράμματα:

Αναλογικά με το μήνα τα Τέλη Κυκλοφορίας για Ι.Χ. σε ακινησία

teli kykloforias

Με καθυστέρηση 1,5 μηνός η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) εξέδωσε την εγκύκλιο με την οποία ενεργοποιούνται οι διατάξεις για την πληρωμή αναλογικών τελών κυκλοφορίας από όσους κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων έχουν δηλώσει ακινησία των οχημάτων τους και έχουν καταθέσει τις πινακίδες στις ΔΟΥ αλλά επιθυμούν να άρουν την ακινησία για χρονικό διάστημα […]

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

20-o-ellinikos-zeolithos-ginete-pragmatikotita-702x336

«Ο Μαρινόπουλος έχει τεράστια ακίνητη περιουσία σε fund στο Κατάρ» καταγγέλλει δικηγορική εταιρία Σε μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία για την πολύκροτη υπόθεση της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος η οποία υπέβαλε αίτημα για υπαγωγή της στο σχετικό άρθρο περί πτώχευσης, προχωρά δικηγορικό γραφείο.

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λ.Λ.Π.Ν.Ε. κ. Λαμπρίδη στην Αλεξανδρούπολη

6-1.jpg.png

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το διήμερο 25-26 Ιουνίου, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Χρήστος Λαμπρίδης, για να πάρει μέρος στην ημερίδα με θέμα «Προοπτικές Θαλάσσιας Ανάπτυξης» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης ALEXPO. Το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης είχε […]

Χρηματοδότηση Εργασιών συντήρησης βασικού οδικού δασικού δικτύου και προστασίας δασών από την Περιφέρεια

dasos_dadias

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στηρίζει την υλοποίηση σειράς σημαντικών έργων, συντήρησης δασικού οδικού δικτύου και έργα προστασίας δασών με την απόφαση του Περιφερειάρχη για έγκριση διάθεσης πιστώσεων συνολικού προϋπολογισμού 375.318,16€.

Σύμβαση κατασκευής του Έργου: «Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Τμήμα Διδ/χου- Κυανή- Μεταξάδες-Πολιά-Λάδη»

9bc4f3dcb4fd0d1062e88e3a431af825_XL

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση κατασκευής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟ7 ΤΜΗΜΑ ΔΙΔ/ΧΟΥ- ΚΥΑΝΗ- ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ-ΠΟΛΙΑ-ΛΑΔΗ» χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.