Θέματα: ‘Φ.862 21/04/2016’

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον Έβρο

1461135213-c6a5b413a0ec79176246c0390b3dd73c-586x330

Την πόλη του Διδυμοτείχου επισκέφθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί από το Σάββατο στη Θράκη. Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, ο μητροπολίτης Δαμασκηνός, καλωσόρισε τον αρχιεπίσκοπο «στη βυζαντινή Καστροπολιτεία του Διδυμοτείχου, ένα τόπο συνάντησης πολιτισμών, ανθρώπων και θρησκειών», τον ευχαρίστησε «για […]

Συνάντηση του προέδρου της ΕΒΖ με τους τευτλοκαλλιεργητές στην Ορεστιάδα

r3 (1)

-“Η λειτουργία του Εργοστασίου Ορεστιάδας είναι αναγκαία ” Συνάντηση με περίπου 80 τευτλοκαλλιεργητές της περιοχής είχαν στον χώρο της του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, Χρήστος Ρώσσιος και ο νέος αντιπρόεδρος, Αντώνης Χατζηδιαμαντής.

Οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού στην Ορεστιάδα

καδοι

Ο Δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔιΣΑ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.), την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε. οργανώνει ένα νέο πρόγραμμα χωριστής συλλογής και ανακύκλωσης χαρτιού/χαρτονιού στην πηγή με δίκτυο κάδων με το κίτρινο καπάκι. Ο Δήμος Ορεστιάδας […]

Ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου ο Δημήτρης Αδαμίδης

adamidis-dimitris2

Το Βιογραφικό του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου  Έβρου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΔΑΜΙΔΗ Α.ΣΠΟΥΔΕΣ 1971-1977  Μετά από Πανελλήνιο Διαγωνισμό φοίτηση με κρατική υποτροφία στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αριστούχων Ανάβρυτα. 1977-1983 Μετά από Εισαγωγικές εξετάσεις φοίτηση με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών) στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Πόρος Φερών: Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών

xorio_pelekanon

Στο Δημοτικό Κατάστημα Φερών στις 18 Απριλίου στις 19:00 έγινε σύσκεψη όλων των φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση «Φεστιβάλ στον Πόρο -Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016». Συμμετείχαν: Δημοτική Ενότητα Φερών,  Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ, Πολιτιστικοί Σύλλογοι των Φερών, του Πέπλου, του Μοναστηρακίου, του Πόρου, ο Σύλλογος ΚΕΦΥ, Σκακιστικός Όμιλος Φερών, όπως επίσης […]

Η «μάχη του οβελία» – Πού θα κινηθούν οι τιμές φέτος

arxizei-i-maxi-tou-obelia---pou-tha-kinithoun-oi-times.w_l

Αποφασισμένοι να μην πουλήσουν αμνοερίφια σε τιμή κάτω των 6 ευρώ/κιλό την περίοδο του Πάσχα, τη στιγμή που το κόστος εκτροφής, όπως υποστηρίζουν, υπερβαίνει τα 7 ευρώ, εμφανίζονται οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επάρκεια στην αγορά, λόγω της «μειωμένης, κατά 30%, παραγωγής εμπορεύματος που καταγράφεται φέτος».

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

20-12994531_521752631368481_579121113893896609_n

Αποσύρεται η φράση «χτύπα σαν άντρας» από τη διαφήμιση των Jumbo Σύμφωνα με την απόφαση Αρ. Σ1102 του ΣΣΕ, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 19/4/2015, η διατύπωση «Χτύπα, Χτύπα σαν άντρας» προσκρούει στα άρθρα 1.2 και 4.1 του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΚΔ-Ε) και πρέπει να τροποποιηθεί εντός 2 ημερών σε όλα τα μέσα (δηλαδή […]

Περιφέρεια ΑΜΘ: Ένταξη στο ΠΕΠ-ΕΣΠΑ 2014-2020 τεσσάρων πράξεων προς όφελος των γυναικών θυμάτων βίας

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη, προχώρησε στην ένταξη τεσσάρων  πράξεων, ύψους 1.171.330 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2014-2020», οι οποίες αφορούν στη λειτουργία δομών και υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών θυμάτων βίας και για την καταπολέμησή της, στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και την Κομοτηνή.

Συνεχίζεται η αποχή από τους λογιστές

logistes

Συνεχίζεται η “μάχη επιβίωσης”! Τη συνέχιση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου αποφάσισαν οι οικονομολόγοι και οι φοροτεχνικοί, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ)

Η απόφαση για την 10η δόση στην Κάρτα Σίτισης

KARTA SITISIS

Εγκρίθηκε η πίστωση της 10 δόσης για τη φόρτιση στην Κάρτα Σίτισης (Αλληλεγγύης), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».