Θέματα: ‘Φ.859 31/03/2016’

Για Ευρωπαϊκά προγράμματα με κοινές δράσεις ενημερώθηκαν δήμαρχοι από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία

mavridis

Οι δυνατότητες κατάθεσης προτάσεων που αφορούν σε ανάπτυξη κοινών δράσεων μεταξύ δήμων από την Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αποτέλεσε το πεδίο ενημέρωσης και διερεύνησης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Σβίλενγκραντ Βουλγαρίας, κατά το διήμερο 26 και 27 Μαρτίου.

Νέο πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από την Παρασκευή

dei

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα το οποίο εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ την Τρίτη (29/03/2016), δυνατότητα ρύθμισης του χρέους χωρίς προκαταβολή σε 36 δόσεις. Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση: 1. Από 1.4.2016 μέχρι και 31.7.2016 όλοι οι πελάτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή.

Προσλήψεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα ενέκρινε η Περιφέρεια

Περιφέρεια_ΑΜΘ

12 προσλήψεις ενέκρινε για τον Έβρο το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ στην συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης. Πρόκειται είτε για μόνιμες προσλήψεις αλλα και για ορσιμένου χρόνου. Οι θέσεις αφορούν υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη.

Προσλήψεις: Αντίστροφη μέτρηση για θέσεις στα ΕΛΤΑ – Ποιες είναι οι προθεσμίες

elta

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) τακτικού προσωπικού του κλάδου Δ.Ε. Διανομέων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 18 ν. 2190/1994 όπως ισχύει.

Απευθείας εκμίσθωση του Πάρκου στην Οινόη

1459338757-9952ceef3d24fd18ccfb906dcf1072be-586x330

Με απευθείας εκμίσθωση θα διευθετηθεί το θέμα του πάρκου στην Οινόη, με απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορεστιάδας  κατόπιν των δύο άγονων δημοπρασιών. Η απευθείας συμφωνία εκμίσθωσης του ακινήτου-αναψυκτηρίου στο Πάρκο στην Οινόη της Δ.Ε. Ορεστιάδας, σύμφωνα με το άρθρο 192, παρ.1 του Δ.Κ.Κ. Επιπλέον, με την ίδια απόφαση επανακαθορίστηκε το άρθρο 9 της υπ΄ […]

Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας 12-15 Απριλίου

anthokomiki ekthesi orestiadas

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας  προτίθεται να διοργανώσει και φέτος στις 12 – 15 Μαϊου 2016 στον πευκώνα της πόλης μας, τη θεσμοθετημένη από το 2000 Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας. Η Ανθοκομική Έκθεση  είναι  μια καλή ευκαιρία για τους εκθέτες να προβάλλουν και να προωθήσουν  τα προϊόντα τους. Προκειμένου αυτό να γίνει με τον […]

Αντι..σιωπητικα!!! της Εμμανουηλίδου Χρυσής

Kiko_visits

WWF:Ένας σκύλος στις δημόσιες υπηρεσίες του Έβρου O Κίκο περνά τις περισσότερες ώρες του στα δάση και τους αγρούς, αναζητώντας με την αλάνθαστη μύτη του τα δηλητηριασμένα δολώματα -τις γνωστές σε όλους μας φόλες- που κάθε χρόνο εξοντώνουν ένα πολύτιμο κομμάτι της άγριας ζωής της υπαίθρου. Όμως την περασμένη χρονιά, πέρα από τις εξορμήσεις του στη φύση, […]

Υπουργική σύσκεψη για την ΕΒΖ υπό τον Γ. Δραγασάκη

εβζ

Την Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, της υφυπουργού Βιομηχανίας, Θεοδώρας Τζάκρη και βουλευτών, με μοναδικό θέμα την ΕΒΖ και τη χρηματοδότησή της. 

Εκδηλώσεις προς τιμήν της Θρακιώτισσας Δόμνας Βισβίζη

vizvizi

Πολιτιστική – εκπαιδευτική δράση προς τιμήν της Θρακιώτισσας Δόμνας Βισβίζη διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, από την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2016 έως την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016.

Διανομή αγαθών από το Δήμο Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου δια μέσου του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας

ladi

O Δήμος Ορεστιάδας και ο Δήμος Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της   Κοινωνικής Yποστήριξης των Ευαίσθητων Ομάδων Πληθυσμού, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ανθρωπιστικής κρίσης, θα διανείμει  νωπά  εγχώρια φρούτα & λαχανικά (πορτοκάλια & λάχανα) και λάδια δια μέσου του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).