Θέματα: ‘Φ.840 19/11/2015’

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα των 12.700 ωφελούμενων

oaed

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ με την ονομασία «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» για τη στήριξη 12.700 εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών. Με το πρόγραμμα αυτό κόστους 65 εκατ. ευρώ πέφτει η αυλαία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013.

2.891 προσλήψεις μονίμων και εποχικών στο Δημόσιο μέχρι τις Γιορτές

newego_LARGE_t_901_23016491

Αιτήσεις μονίμων και εποχικών θα υποβάλλονται όλη την περίοδο μέχρι και τις Γιορτές. Συγκεκριμένα, θα γίνουν 1.357 προσλήψεις σε δήμους, ΥΠΑ, ΔΕΗ, νοσοκομεία, ΕΦΕΤ, Βρεφοκομείο Αθηνών, Ταμείο Παρακαταθηκών, μουσεία. Ενώ επιπλέον οι ΟΤΑ θα προσλάβουν 1.534 γυμναστές για 8 μήνες στο πλαίσιο των προγραμμάτων.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξελίξεις για τις επιδοτήσεις στα θανατωθέντα κοπάδια

vooidei

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους των οποίων οι εκμεταλλεύσεις πλήττονται κατά καιρούς από διάφορες ζωονόσους, όπως πρόσφατα συνέβη με την οζώδη δερματίτιδα στα βοοειδή

Η πιθανή ημερομηνία για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

FOROS-EPIDOTHSEIS-AGROTWN

Λίγες ημέρες θα περιμένουν ακόμη οι αγρότες και παραγωγοί της χώρας για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα για την πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης για το 2015Συγκεκριμένα ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με πληροφορίες θα πληρώσει τις αγροτικές επιδοτήσεις την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, µε πιθανότερη ηµεροµηνία την Τρίτη 1η του µηνός, αναμένεται η […]

Κινητοποίηση αγροτών στη ΔΟΥ Ορεστιάδας

P1020470

Μετά το κάλεσμα του Νέου Αγροτικού Συλλόγου Ορεστιάδας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου διαμαρτυρήθηκαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μπροστά στην Δ.Ο.Υ Ορεστιάδας για τα επικείμενα φορολογικά και ασφαλιστικά νομοσχέδια.. Η συμμετοχή των αγροτών και κτηνοτρόφων ήταν μικρή.

Με κοινή ανακοίνωση οι ΕΛΜΕ ΔΡΑΜΑΣ, Α ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, ΕΛΜΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ διαμαρτύρονται για τη μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων στα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

sxoleia

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Δεν έφταναν τα αυξημένα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν λόγω των δεκάδων κενών τα σχολεία στην Περιφέρειά μας ακόμη και σήμερα (από Έβρο έως και Δράμα), των οποίων η μη πλήρωση έχει φτάσει την αγανάκτηση γονέων, εκπ/κών και μαθητών στο έπακρο,

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

prosfige-paid

Ψήφισμα για το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους της Λέσβου Ψήφισμα της ιστοσελίδας Avaaz προτείνει να συμπεριληφθούν ως υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης οι κάτοικοι της Λέσβου και οι εθελοντές που έχουν συμβάλει τα μέγιστα τόσο για τη διάσωση όσο και για την περίθαλψη των προσφύγων που φτάνουν στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

Δημοπρασία για την κατασκευή ΣΟΑ στην Ορεστιάδα

σοα

Στην κατασκευή κτηρίου Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών (ΣΟΑ), που θα περιλαμβάνει 12 διαμερίσματα, προχωρά η 732 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων, προκηρύσσοντας ανοικτή δημοπρασία για την ανάθεση του έργου.

23η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015″

ΕΚΘΕΣΗ-ΘΡΑΚΗ

Παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί την 23ηΠανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2015»στις 20 έως 22 Νοεμβρίου 2015 στον Εκθεσιακό χώρο στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Ηλεκτρονικά θα γίνεται πλέον η απογραφή των προστατευόμενων μελών στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ

ika-n40

Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα μπορούν πλέον οι ασφαλισμένοι να απογράψουν τα προστατευόμενα μέλη τους (σύζυγο-τέκνα), που είναι ασφαλισμένα στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας.