Θέματα: ‘Φ.831 17/09/2015’

Παροχή 16,3 εκατ. ευρώ σε Ελλάδα και Βουλγαρία για τις πλημμύρες του Ιανουαρίου

plimmires

Την παροχή βοήθειας ύψους 16,3 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα και την Βουλγαρία, ενέκρινε η Επιτροπή Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του περασμένου Ιανουαρίου.

12 προσλήψεις στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

sxoli astyfylakon didymoteichou001

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, που εδρεύει στο Δήμο Διδυμοτείχου του Νομού Έβρου,  και συγκεκριμένα του εξής, ανά Υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα […]

Διήμερη επίσκεψη Ν. Τόσκα στον Έβρο

toskas

Την επίσκεψη του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Τόσκα, στην Ορεστιάδα, ανακοίνωσε και επίσημα η Ν. Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ . Ο κ. Τόσκας ήταν ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο “Ηλέκτρα”, με θέμα

«Βροχή» οι ερωτήσεις στον Τσακαλώτο

ΤΣΑΚΑΛ

Πολλά και διάφορα αποδείχθηκε πως είχαν τελικά να ρωτήσουν οι πολίτες ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, έστω και προς το τέλος, στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και στη σύναψη της συμφωνίας. Ο λόγος για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, με ομιλητή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Εκλογική άδεια και για τους ετεροδημότες με πεντάμηνα του ΟΑΕΔ

EKLOGES2

Οδηγίες για την εκλογική άδεια στους εργαζόμενους με τα προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και την απουσία των ωφελουμένων για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου κοινοποιεί με έγγραφο της η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων.

Τι θα ισχύσει για αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα έως το τέλος του 2015

anapirikes

Άτομα με προβλήματα αναπηρίας τα οποία δεν έχουν περάσει ακόμη από τον έλεγχο των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας χωρίς όμως δική τους υπαιτιότητα, διατηρούν το δικαίωμα είσπραξης της σύνταξης ή του επιδόματος για έξι μήνες. Αν από τον έλεγχο προκύψει απώλεια του δικαιώματος στη σύνταξη ή στο επίδομα, τότε το ποσό θα πρέπει να επιστραφεί χωρίς […]

Αντι…σιωπητικά!!! γράφει η Χρυσή Εμμανουηλίδου

lathrometanastes-edirne1-e1442336441208

 11 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις εκλογές: Τι πρέπει να προσέξουμε την Κυριακή Χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών με 11 ερωτήσεις και απαντήσεις για την εκλογική διαδικασία. Αναλυτικά:

ΕΣΠΑ 2015-2016: Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

ESPA

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων γονέων δόθηκε  από την ΕΕΤΑΑ καθώς έγιναν γνωστά τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς. Την Δευτέρα το βράδυ αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 – 2016.

Έκπτωση για τους ψηφοφόρους που θα ταξιδέψουν με τρένα του ΟΣΕ και με το ΚΤΕΛ

leoforeia

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όσους ταξιδέψουν με τα τρένα του ΟΣΕ για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Η έκπτωση αφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ´ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Στους […]

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων για το Σαββατοκύριακο των εκλογών

TAYTOTHTES

Για  την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως: