Θέματα: ‘Φ.829 03/09/2015’

ΕΣΠΑ: Νέο πρόγραμμα για Ελεύθερους Επαγγελματίες

espa

Πρόγραμμα για Ελεύθερους Επαγγελματίες αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Σεπτέμβριο σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομίας. Το πρόγραμμα θα έχει τίτλο: «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κτηνοτρόφων και αγροτών για τα προβλήματα του κλάδου

AGROTES001

Μετά το κάλεσμα του κτηνοτροφικού και αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κτηνοτρόφων και αγροτών του Έβρου.

Εκλογές Σεπτεμβρίου: Τι θα ισχύσει με τους ετεροδημότες

ekloges 2015

Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία ορίζει τι θα ισχύσει με τους εκλογικούς καταλόγους βάσει των οποίων θα διενεργηθούν οι βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Ποιοι δικαιούνται να πάρουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ 73 ευρώ το μήνα

oaedΓΓΦ

Το «Επίδομα Σε Νέους Από 20-29 Ετών» καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ στους νέους και νέες εφ’ όσον είναι άνεργοι και παραμείνουν γραμμένοι στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο αλλά έχουν αποφοιτήσει από την σχολή τους ή έχουν απολυθεί από την θητεία τους στον στρατό τους τελευταίους τρεις μήνες

Προεκλογική ομιλία της Φ. Γεννηματά στην Αλεξανδρούπολη στις 5 Σεπτεμβρίου

fofi

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκεται το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των προεκλογικών της περιοδειών.

Θανατώθηκαν 141 ζώα στον Έβρο, στόχος να εμβολιαστούν περίπου 19.000

booeidi

Θανατώθηκαν ήδη οι δύο θετικές εκτροφές (141 ζώα)  και διεξάγεται συνεχής κλινική διερεύνηση των υπολοίπων εκτροφών για τυχόν νέα κρούσματα. Σχετικά με το ζήτημα του εμβολιασμού, απέδωσε τελικά η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη και των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς  απεστάλη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το πλήρες   πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της Ο.Δ  για τελική έγκριση.

Φυγή προς τα μπρος γράφει η Νατάσα Γκαρά ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΕΒΡΟΥ

NATASA

Ακούω όλο και πιο συχνά εκφράσεις περί προδοσίας με τα βέλη να στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε σε αυτή τη χώρα είναι εύκολο να εκστομίζουμε λόγια χωρίς να αναλαμβάνουμε ευθύνες, ενώ μας συνεπαίρνουν και τα συνθήματα.

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

IKAorestiadas29815sk

 Aπόφαση αναστολής του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση Εντός της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για να ανασταλεί το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέχρι να ανοίξει η Βουλή, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, η απόφαση ελήφθη μετά από διακομματικό αίτημα.

Κοινωνικός τουρισμός 2015: Δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές από τον ΟΑΕΔ

koinonikos-tourismos-2015-2016-dorean-diakopes-meso-oaed-dikaiouxoi-480x270

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα έχει ετήσια διάρκεια και θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, εκτός και εάν το υπουργείο Εργασίας και ο οργανισμός αποφασίσουν ότι δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο για την υποβολή αιτήσεων επιλεχθεί να μεταθέσουν την έναρξη του προγράμματος γι” αργότερα.

1.300.000 ευρώ για τα αδέσποτα στους Δήμους

σκυλιά

Με απόφαση που υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου, εγκρίθηκε η πίστωση ποσού, ύψους 1.300.000 ευρώ, για την επιχορήγηση των Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τις ενέργειες διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την κάλυψη των υποχρεώσεων  που απορρέουν από την ΚΥΑ αριθμ. 1711/150664/28-11-2014 (ΦΕΚ 3249/Β/4-12-2014), όπως είναι η δημιουργία και λειτουργία […]