Θέματα: ‘Φ.826 30/07/2015’

50 επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται μέσα από το νέο ΕΣΠΑ

ESPA7281

Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση κυμαίνονται από 40% έως και 100% επί των επενδυτικών τους σχεδίων.Την κοινοτική χρηματοδότηση μπορούν να τη διεκδικήσουν μέσα από δύο προγράμματα, την «Επιχειρηματική Ευκαιρία» και το «Επιχειρούμε Δυναμικά».

Βγήκε η προκήρυξη για τις 94 προσλήψεις εποχικού προσωπικού στο εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας

evz

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για τις 94 προσλήψεις εποχικού προσωπικού που θα καλύψουν τις ανάγκες του Εργοστασίου Ζάχαρης Ν. Ορεστιάδας, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την περίοδο της καμπάνιας.

Κοντά 2300 οι δικαιούχοι της Κάρτας Αλληλεγγύης στον Έβρο

1KARTA

Από την Παρασκευή ξεκίνησε η ενεργοποίηση των Καρτών Αλληλεγγύης, οπότε οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε καταστήματα τροφίμων που διαθέτουν μηχανήματα ανάγνωσης τραπεζικών καρτών (POS). Η διανομή των καρτών από τα ΚΕΠ έχει αρχίσει από τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΛΓΑ: Παράταση στην καταβολή της ασφαλιστικής εισφοράς του 2014

agrotes_d_2

Παρατείνεται ο χρόνος της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2014 από τους αγρότες έως τις 31 Ιουλίου 2015 σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ και κατόπιν της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εκδόθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και δημοσιεύθηκε στις 27/07/2015 στο ΦΕΚ […]

Στον Έβρο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

toskas-1438155625

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη, επισκέφθηκε μονάδες και σχηματισμούς στον Έβρο του χώρου Ευθύνης της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο Πατσούκα για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών κατασκευής στρατιωτικών κατοικιών (ΣΟΕΠΟΠ).

ΕΛΓΑ: Εκδόθηκαν τα πορίσματα για τις ζημιές των καλλιεργειών της Ορεστιάδας

anaxwmata_ebros

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α απέστειλε 27 Ιουλίου 2015, τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ στις 09/11/2014 στις καλλιέργειες παραγωγών της τοπικής κοινότητας Ορεστιάδας.

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

Caldo-1

Ζέστη – Κουνούπια! Δύο κακά μαζί! Καύσωνας με κουνούπια μαζί, θανατηφόρος συνδυασμός! Δεν μας φτάνει το χάλι μας Μας δουλεύουν; Ψεκάζουν δήθεν… δηλαδή αν δεν ψέκαζαν, πως θα ήμασταν;

Ανοιχτοί κλιματιζόμενοι χώροι στον δήμο Ορεστιάδας

kl_1

Τα ΚΑΠΗ που λειτουργούν σε όλο το δήμο αλλά και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών σε Βύσσα, Δίκαια, Κυπρίνο και Ορεστιάδα, ορίστηκαν από το δήμο Ορεστιάδας ως ανοιχτοί κλιματιζόμενοι χώροι για τις μέρες του καύσωνα.

Κονδύλι 63 εκ. ευρώ για τα δεδουλευμένα εφημεριών και υπερωριών στα νοσοκομεία ΕΣΥ

nosileutes

Το ποσό των 63.136.500 ευρώ ενέκρινε το υπουργείο Υγείας για τα δεδουλευμένα εφημεριών και υπερωριών του δευτέρου τριμήνου του 2015. Πιο συγκεκριμένα, στους λογαριασμούς IBAN των νοσηλευτικών ιδρυμάτων θα καταβληθούν στις 31 Ιουλίου, 49.012.000 ευρώ για τις εφημερίες των γιατρών και 14.124.500 για τις υπερωρίες του λοιπού προσωπικού.

Ποια επιδόματα καταργούνται η ενσωματώνονται στον μισθό

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Πρόταση για ενσωμάτωση των επιδομάτων στον βασικό μισθό, η οποία μπορεί να φέρει μείωση από 5% έως 7% στις συνολικές αποδοχές δημοσίων υπαλλήλων που τα παίρνουν ακόμη, κατέθεσε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης στον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. Η μείωση στις συνολικές αποδοχές θα αφορά κυρίως τους υπαλλήλους χαμηλών προσόντων που […]