Θέματα: ‘Φ.811 16/04/2015’

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε περιοχές του Έβρου

pavlopoulos.2

Το ακριτικό Ορμένιο επισκέφθηκε τη Μ. Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Καμμένο. Η επίσκεψη τους ήταν πολύ σημαντική και για τους κατοίκους των χωριών, αλλά και για τους τοπικούς άρχοντες του τόπου, οι οποίοι μπόρεσαν να συνομιλήσουν μαζί τους για αν εκθέσουν τις ανησυχιές για τον […]

Από τις 20/04 οι αιτήσεις για δωρεάν ρεύμα, επίδομα ενοικίου και σίτισης

916-702x336

Από 2.400 έως 6.000 ευρώ θα είναι το εισοδηματικό κριτήριο, με βάση το οποίο θα χορηγηθεί η έκτακτη βοήθεια που προβλέπεται στο νόμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή στα προγράμματα επιδότησης ενοικίου ή σίτισης και παροχής δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος.

Προσλήψεις 11.260 μόνιμων στο Δημόσιο

προσλήψεις στο Δημόσιο μέσα στο 2015

-Οι ειδικότητες και οι τομείς Στην κάλυψη 11.260 μόνιμων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο μέσω πέντε διαγωνισμών του ΑΣΕΠ θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση. Πρόκειται για προσπάθεια κάλυψης μεγάλων κενών σε Υγεία, Παιδεία, Εφορίες, φορείς του υπουργείου Εργασίας όπως Ασφαλιστικά Ταμεία και ΔΕΗ.

Αποζημιώσεις 82 χιλ. ευρώ για τους πλημμυροπαθείς του Σουφλίου

Pythio_plhmmyres

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Α. Νεφελούδη, εγκρίθηκε ποσό ύψους 82.171 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς του δήμου Σουφλίου.

Αντι…σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδου

ζοιτσα

Tο Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής – Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την πολιτική στοχοποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου Την πολιτική στοχοποίηση της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επιχειρείται τις τελευταίες μέρες, καταδικάζει το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής – φύλου του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ομαδική επίθεση συμμετέχουν ΜΜΕ και γνωστά «παπαγαλάκια», όπως επίσης βουλευτές και κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως […]

Στην Βουλή φέρνει το θέμα της «βίζας των 72 ωρών» στους Τούρκους επισκέπτες η Γκαρά

Νατάσσα-Γκαρά

Στην Βουλή έφερε το θέμα της «βίζας των 72 ωρών» η βουλευτής της Π.Ε. του Έβρου Νατάσα Γκαρά, με ερώτηση που συνυπέγραψαν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν. Γκαρά υπογραμμίζει τη σημασία που θα έχει για τον Έβρο η έκδοση της βίζας των 72 ωρών, ενώ προσθέτει πως το παραπάνω μέτρο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη […]

Αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις 2015

φορολογικές δηλώσεις 2015

Βαθύτερα από άλλες χρονιές θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι για να στηριχθεί στο σκέλος των εσόδων του προϋπολογισμού. Οι επιβαρύνσεις αυτές έχουν ήδη θεσπιστεί ούτως ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί δημοσιονομικοί στόχοι.

Τι ισχύει φέτος για το τεκμήριο των I.X αυτοκινήτων

τεκμήριο αυτοκινήτων

Μεγάλο  θα είναι το τίμημα για όσους τυγχάνει να έχουν στην κατοχή τους ακριβά αυτοκίνητα, λόγω των τεκμηρίων διαβίωσης. Τα παρακάτω στοιχεία με την ετήσια δαπάνη επιβατικών Ι.Χ. είναι αρκετά κατατοπιστικά: -για αυτοκίνητα μέχρι 1.200 κ.εκ. σε 4.000 ευρώ -για οχήματα άνω των 1.200 κ.εκ. προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κ.εκ. μέχρι και τα 2.000 […]

Έκτακτες προσλήψεις στα Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών-Πώς θα γίνουν

κέντρα υποδοχής μεταναστών

Την πρόσληψη προσωπικού με έκτακτες διαδικασίες στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και στην Υπηρεσία Ασύλου, προαναγγέλλει η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου με συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της διυπουργικής σύσκεψης για τη διαχείριση των αυξανόμενων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Τι πρέπει να προσέξετε στις πανελλαδικές – Αναλυτικά οι συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων

panelladikes-exetaseis-2

Νέο σύστημα στις πανελλαδικές εξετάσεις φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, το οποίο χαρακτηρίζεται ως «δυο χρήσεων». Εκπαιδευτικοί,  που μελέτησαν το νέο εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ θέτουν τα εξής ερωτήματα: