Θέματα: ‘Φ.809 02/04/2015’

Ένεση ρευστότητας 30 εκατ. ευρώ για την ΕΒΖ

evz

Ένεση ζωής δίνει η κυβέρνηση στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και  υπογράφει ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.

21 ασθενοφόρα για να καλυφθούν οι ανάγκες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

ασθενοφόρα

Παρελήφθησαν το μεσημέρι, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, είκοσι ένα νέα, πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα, που προμηθεύτηκε μέσω ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ) για την κάλυψη των αναγκών στα δέκα τρία Κέντρα Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

Έκτακτη σύσκεψη στην Ορεστιάδα, των αγροτών για τις πλημμύρες

πλημμύρες-αγρότες

Αγανάκτηση και οργή εξέφρασαν οι αγρότες στη σύσκεψη, στην αίθουσα του Αγροτικού Κέντρου παρουσία του Δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και του Αντιπεριφεριάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, με τον κίνδυνο να χαθεί μια ολόκληρη καλλιεργητική περίοδος, με ολέθριες συνέπειες για την τοπική οικονομία.

Διασυνοριακή συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη

διασυνοριακή001

Οι Δήμαρχοι του Έβρου και οι Δήμαρχοι των παρέβριων περιοχών της Τουρκίας μαζί με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Αδριανούπολης και Αλεξανδρούπολης συνεδρίασαν την Παρασκευή 27-3-2015 στην Αλεξανδρούπολη με θέματα που συνοψίζονται στα μεγάλα προβλήματα των δημοτών – πολιτών των δύο περιοχών και στην αναπτυξιακή προοπτική τους μέσα από την συνεργασία τους.

Επί του καναπέως… της Νατάσας Γκαρά Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Γκαρά Νατάσα

Μήπως «φοράει και παντελόνια»; «Είμαι της αντρίκιας σχολής» εκστόμισε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής. Μήπως «φοράει και παντελόνια»;

Αντι…σιωπητικά!!! Της Εμμανουηλίδου Χρυσής

αρχείο λήψης (3)

Θρηνώ τα όνειρα όσων… δε πρόλαβαν να ξυπνήσουν… και χτίζουν επάνω…

Χρηματοδότηση του Μεθοριακού Σταθμού των Κήπων για άμεση λύση της πολύωρης αναμονής Τούρκων Επισκεπτών

Μεθοριακός Σταθμός Κήπων

Με αφορμή την κατά περιόδους πολύωρη αναμονή Τούρκων υπηκόων Τουριστών στα σύνορα και ιδία στο Μεθοριακό Σταθμό των Κήπων Ν. Έβρου και προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδος των, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης υπέγραψε απόφαση χρηματοδότησης, διόρθωσης της υφιστάμενης κατάστασης με αφαίρεση – μετακίνηση γεφυροπλάστιγγας και άνοιγμα επιπλέον λωρίδας για τα […]

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τα Προβλήματα στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμότειχου

noso-did

Οι τεράστιες περικοπές της κρατικής χρηματοδότησης και προς το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, η υποστελέχωση του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία του και σοβαρές δυσκολίες να ανταπεξέλθει καθημερινά στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Ημερίδα για την Υποβολή Δηλώσεων Ιδιοκτησίας στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

αρχείο λήψης (2)

H Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. (Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Δήμο Σουφλίου διοργανώνει την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στo Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης (Δημαρχιακό Μέγαρο), και αντίστοιχα την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στo Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

Δώρο Πάσχα κα επιδόματα από τον ΟΑΕΔ

δώρο πάσχα

Την Παρασκευή 03.04.2015 θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα για το έτος 2015 στους  επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.