Θέματα: ‘Φ.807 19/03/2015’

12 προτάσεις για επίλυση προβλημάτων των επαγγελματιών

11025120_637826959652546_4428095248824122847_n

- Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Έβρου Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου παρουσία των 4 βουλευτών του νομού για έναρξη του συντονισμού δράσεων και καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επαγγελματίες. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου, καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων, ενώσεων και […]

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2015.

panellhnies_1286_9

Στις 13 Μαΐου θα τελειώσουν τα μαθήματα στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευςη για το σχολικό έτος 2014-2015. Αυτό ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Γκαράς Κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ

garas07

Ο  Δημήτρης Γκαράς αγωνίστηκε για τρίτη φορά σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Αυτή αποδείχθηκε και η φαρμακερή. Το 2012 ο Ορεστιαδίτης αγωνίζονταν στη Λαμία η οποία έχασε το κύπελλο από τον Ηρακλή στον τελικό που έγινε στη Σύρο και το 2013 αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου που έχασε τον τελικό από τον Ολυμπιακό στο Ρέθυμνο. 

Καταβλήθηκε η συνδεδεμένη βάμβακος

cotton-500x375

Ολοκληρώθηκε 17 Mαρτίου η πληρωμή των δικαιούχων για τη συνδεδεμένη στο βαμβάκι, με το ποσό να ανέρχεται στα 68 ευρώ το στρέμμα, ενώ για την ώρα εκτός από μικρές απώλειες, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα μη πληρωμής ή πίστωσης μικρότερου ποσού.

Αντί..σιωπητικά!!! της Χρυσής Εμμανουηλίδους

αντι image

Έχε το νου σου στο παιδί… Σκέψου να είσαι η μάνα, που σιδέρωσε με προσοχή τα ρούχα του απ’ το προηγούμενο βράδυ, για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Εκείνη που πήρε ανήσυχη τηλέφωνο το γιατρό, γιατί το αγοράκι της ανέβασε ξαφνικά πυρετό. Εκείνη που ένα Σάββατο μεσημέρι το καμάρωσε να κάνει ποδήλατο, χωρίς βοηθητικές ρόδες. Εκείνη […]

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

koroanakis-tasos

Ο νέος Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, που εκλέχθηκε στις 1 Μαρτίου από την Κεντρική Επιτροπή στη θέση του απερχόμενου ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ, θα επισκεφθεί τον  Εβρο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Αλλαγή Συμβούλου της ΕΒΖ

ΕΒΖ

Οι αλλαγές στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τα πρώτα θετικά νέα για την επαναλειτουργία του εργοστασίου στην Ορεστιάδα, είναι γεγονός. Ο κύριος Πέτρος Χασανίδης, μίλησε για την αλλαγή του προσώπου του Γενικού Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας, που έχει αναλάβει την ΕΒΖ.

3.000 μαϊμού προϊόντα ρουχισμού στη λαϊκή της Ορεστιάδας

μαϊμούδες

Στην κατάσχεση χιλιάδων προϊόντων ρουχισμού, απομιμήσεων γνωστών εταιριών προχώρησαν το πρωί τελωνειακοί από το τελωνείο Ορεστιάδας.

Ανακοίνωση για τους αμπελουργούς

τρυγος

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  Έβρου γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους παραγωγούς που είναι εγγεγραμμένοι στο αμπελουργικό μητρώο της περιοχής ευθύνης της, ότι από την 1η Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου 2015 θα παραλαμβάνονται συμπληρωματικές Αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις για το πρόγραμμα «Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών  εκτάσεων στην Ελλάδα», περιόδου 2015-2016.

Υποβολή φορολογικών δηλώσεων- πότε ξεκινάει;

φορολογικές δηλώσεις

Η υποβολή για τις φορολογικές δηλώσεις 2015 αναμένεται να ξεκινήσει μετά το Πάσχα, ενώ σύμφωνα με τον νόμο και συγκεκριμένα σύμφωνα με μεταβατικές διατάξεις του νόμου, η διαδικασία ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.