Θέματα: ‘Φ.801 5/2/2015’

Πάλι πλημμυρισμένος ο Έβρος

alexandroupolis-tripa-foto2

Στα κεντρικά και νότια του νομού Έβρου μετατοπίστηκε η ισχυρή πλημμυρική πίεση, που από την αρχή της εβδομάδας προκάλεσε τεράστια προβλήματα και εκτεταμένες πλημμύρες στο βόρειο τμήμα. Οι δήμοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου απειλούνται έντονα από εχθές, ακόμα και μέσα σε οικισμούς, με αποτέλεσμα την εκκένωση σπιτιών και την απομάκρυνση κατοίκων που κρίθηκε ότι κινδύνευαν. Σε […]

Δομή εθελοντισμού στο δήμο Ορεστιάδας

euel

Και επισήμως ξεκίνησε τη λειτουργία του το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Ορεστιάδας, το οποίο στοχεύει να αξιοποιήσει τις εθελοντικές δυνάμεις που υπάρχουν στο δήμο μέσω μιας δομής που θα τις συντονίζει και θα “παντρεύει” ανάγκες και προσφορά.

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ

foroi-xrimata-aftodioikisi-620x3201

Με απόφαση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου δίνεται παράταση στην υποβολή των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ όλων των υποκειμένων στο φόρο μέχρι την 27 Φεβρουαρίου 2015. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η συνολική καταβολή του οφειλόμενου φόρου.

Αντι…σιωπητικά

ardas_plhmmyres

…της Χρυσής Εμμανουηλίδου  Χαμός στον Έβρο! Μέχρι και ο φράχτης λύγισε… Πολλαπλές καταστροφές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τη βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Μεταξύ άλλων, τα ορμητικά νερά του ποταμού Έβρου που εισχωρούν στην ελληνική πλευρά από τη Βουλγαρία, προκάλεσαν την καταστροφή περίπου 100 μέτρων από τον φράχτη που είχαν κατασκευάσει οι προηγούμενες […]

Περιμένοντας τη μαμά…

koritsi-kryo-570-2y8zl40fewwq9vwicycjka

Την αγκαλιά της μητέρας της περιμένει τώρα η μικρή Τάλα, το τετράχρονο κοριτσάκι που αναγκάστηκε να παραμείνει επί ώρες δίπλα στον νεκρό πατέρα του, στον Έβρο, μέχρι να την βρει ένας αγρότης και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

12 σημεία που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Έβρου

topsidis

-Επιστολή Χρ. Τοψίδη σε νέους Βουλευτές   Δώδεκα σημεία τα οποία επηρεάζουν την οικονομική ζωή του Έβρου επισημαίνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης με επιστολή του στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές του Νομού. 

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας

dimotiko_symboylio_Orestiadas

Την  Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2015, συνεδρίασε τελικά το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, μετά την αναβολή της συνεδρίασης που είχε προγραμματιστεί αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο δήμο από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Θρακιώτες στην Κυβέρνηση

ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Δύο Θρακιώτες περιλαμβάνει νέο κυβερνητικό σχήμα, τον Γιάννη Πανούση, αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον Παναγιώτη Σγουρίδη, νέο υφυπουργό Γεωργίας.

Ο Καμμένος επαναφέρει τα «εκτός έδρας» σε στρατιωτικούς του Έβρου

kammenosstratos-620x330

Ο Πάνος Καμμένος έστειλε εντολή να δοθούν εκ νέου τα «εκτός έδρας»  στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε Έβρο και νησιά έδωσε ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου

sch

Η Δ2020 Κοιν.Σ.Επ. στο πλαίσιο της εκστρατείας προβολής του Διδυμοτείχου, “Rediscover A Forgotten Capital” και ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου, πρόσφερε στο σχολείο