Θέματα: ‘Φ.795 25/12/2014’

Μήνυμα ελπίδας κι αλλαγής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη

img_7412

-Ποιοι είναι οι άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Μήνυμα ελπίδας έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ. Κατά την επίσκεψή του στον Έβρο ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τον Πόρο προκειμένου να δει τις πλημμυρισμένες περιοχές […]

Δεσμεύτηκαν 1,5 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του αναχώματος Ορμενίου

ανάχωμα ορμένιο

- Έκτακτη ενίσχυση Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της ΠΑΜ-Θ η δέσμευση πίστωσης ποσού 1.500.000,00€ για τη «Συντήρηση – Αποκατάσταση Κυρίως Αναχώματος π. Έβρου και Χωριατορέματος περιοχής Ορμενίου» σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Δε θα κλείσει φέτος το Κολυμβητήριο Ορεστιάδας

κολυμβητήριο ορεστιάδας

Ανοιχτό θα παραμείνει το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας τις ημέρες των εορτών, εκτός των αργιών. Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια το κολυμβητήριο σταματούσε τη λειτουργία του τους χειμερινούς μήνες επειδή δεν μπορούσε να καλύψει οικονομικά τις ανάγκες σε θέρμανση με αποτέλεσμα τα μαθήματα να σταματούν, αλλά και οι προπονήσεις. Έτσι πολλοί αθλητές απευθυνόταν στα κολυμβητήρια Αλεξανδρούπολης […]

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014

new-year-2014-wallpapers

Η οικονομική κρίση και οι συνέπειες αυτής χαρακτήρισαν γι’ ακόμη μία χρονιά την Ελλάδα. Η αυξανόμενη ανεργία, καταστήματα κι επιχειρήσεις που κλείνουν, οι αυξανόμενοι δείκτες της φτώχιας, η αδυναμία αποπληρωμής των χρεών, οι αλλαγές στο Λύκειο με την Τράπεζα Θεμάτων,

Επί του Καναπέως… Σαπίλα και δυσωδία

kanape

…της Νατάσας Γκαρά Σαπίλα και δυσωδία Είναι τόσο πυκνός ο χρόνος, τόσο πολλά τα γεγονότα και κυρίως ακατανόητα, που δεν ξέρω τι πρέπει πρώτα να σχολιάσει κανείς. Δυο λέξεις μόνο ξεπετάγονται συνεχώς μπροστά μου: Σαπίλα και Δυσωδία! Τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας φανερώνουν σαπίλα και δυσωδία στο πολιτικό σύστημα, στο σύστημα δικαιοσύνης, στο σύστημα της […]

Αντι…σιωπητικά – Μ” ένα χαμόγελο έλαμψε τον κόσμο για να μη νυχτώνει

mpelogi;annhw

…της Χρυσής Εμμανουηλίδου  Μ” ένα χαμόγελο έλαμψε τον κόσμο για να μη νυχτώνει Επειδή οι σημερινοί πολιτικοί μας απογοητεύουν… Αυτοί να είναι καλά και τον λαό ποιος τον υπολογίζει… αηδία. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Εξάλλου, πολύ μελάνι χύθηκε και πολύ σάλιο.

Ναυάγησε και η 2η ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

βουλή των ελλήνων

- 168 «ναι» και 131 «παρών» – Ποίοι Βουλευτές άλλαξαν στάση; Με συνολικά 168 «ναι» και 131 «παρών» και την απουσία της Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα των ΑΝΕΛ λόγω υγείας ολοκληρώθηκε η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς αποτέλεσμα όπως ήταν αναμενόμενο αφού απαιτούνταν 200 ψήφοι.

Μαύρα Χριστούγεννα για αγρότες και κτηνοτρόφους

agrotes

«Μαύρα» Χριστούγεννα θα κάνουν οι περισσότεροι αγρότες στον Έβρο, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν πληρωθεί για την παραγωγή που έχουν δώσει ή δεν έχουν πάρει επιστροφή φόρων ή την εξισωτική αποζημίωση.

Πρόταση κατασκευής νέου μεθοριακού σταθμού στους Κήπους Έβρου μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.

Κήποι-Έβρου

Συνάντηση εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, κ. Γιώργος Παυλίδης με τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ, κ. Νίκο Ματζούφα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2014, στον οποίο κατέθεσε πρόταση για τη δημιουργία νέου μεθοριακού σταθμού στους Κήπους Έβρου με Σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.).

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

pinakidessss-660x330

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, επιστρέφονται από τις 19.12.2014 οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.