Θέματα: ‘Φ.772 3/7/2014’

Μετεξεταστέοι το 18% της Α’ Λυκείου στον Β. Έβρο

μαθητές2

Το 18% (17,9% για την ακρίβεια) είναι το ποσοστό των μαθητών της Α’ Λυκείου που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου και είναι μετεξεταστέοι.

Σε αναμμένα κάρβουνα αγρότες και εργαζόμενοι για την ΕΒΖ

ÌÐËÁÊ ÁÏÕÔ ÓÔÏ ÆÁ×ÁÑÅÙÓ ËÁÑÉÓÁÓ

-Μόνο το εργοστάσιο στο Πλατύ θέλει ανοιχτό η Διοίκηση -Άγνωστο πότε θα πληρωθεί η Ολοκληρωμένη Διαχείριση του 2012 Ανησυχία σε εργαζόμενους και τευτλοκαλλιεργητές προκαλεί η στάση της Διοίκησης της ΕΒΖ, αλλά και της Κυβέρνησης, μία στάση που χαρακτηρίζεται από «σιγή ιχθύος», γεγονός όμως που αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών για το μέλλον της Βιομηχανίας.

6ο Πανθρακικό Αντάμωμα 3-6 Ιουλίου στο Διδυμότειχο

θρακικό ανταμωμα

Η μεγάλη συνάντηση των Θρακιωτών θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο στο 6ο Πανθρακικό Αντάμωμα από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Συλλόγων και ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Τα Δίδυμα Τείχη». Τέσσερις μέρες γεμάτες θρακιώτικη παράδοση.

Έληξαν εκατομμύρια ECDL πτυχία

ecdl

-50 – 70€ κοστίζει η ανανέωση Με κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης έληξαν τη Δευτέρα 30/6/2014 όλα τα πιστοποιητικά ECDL που έχουν εκδοθεί πριν την 30/6/2011.

ΑΝΤΙ…ΣΙΩΠΗΤΙΚΑ

oaee

…της Χρυσής Εμμανουηλίδου Δραματική η κατάσταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες.  Περισσότεροι από 50% των ασφαλισμένων δεν πληρώνουν τις εισφορές τους. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 7,4 δισεκατομμύρια ευρώ, σε σύνολο 750.000 ασφαλισμένων όπως καταγράφηκε μέχρι τι 31/12/2013.

Επί του Καναπέως… Στις 12.00 γεμάτα τα καφέ…

neoi

…της Νατάσας Γκαρά  Στις 12.00 γεμάτα τα καφέ… Είναι μερικές φορές που περνάω από τα καφέ της πόλης στις 12.00 το μεσημέρι και είναι γεμάτα. Γεμάτα από νέους ανθρώπους 25-35 ετών, οι οποίοι πίνουν τον καφέ τους ξοδεύοντας από το χαρτζιλίκι των γονιών τους. Νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι στην πλειονότητά τους, στην πιο φρέσκια και παραγωγική […]

Σκύλοι δάγκωσαν 8χρονο παιδί στην Ορεστιάδα

agrios_skilos

Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου διακομίστηκε και νοσηλεύθηκε ένα 8χρονο αγοράκι, το οποίο δέχτηκε επίθεση από σκύλους στην Ορεστιάδα. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουνίου.

Αυξάνονται στον Έβρο τα θανατηφόρα ατυχήματα

troxaio-fota

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και δυστυχώς όπως και κάθε χρόνο τα ατυχήματα πληθαίνουν και αρκετές φορές έχουν άσχημη κατάληξη. Δύο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο του δρόμου αυτή την εβδομάδα.

Με ακατάλληλο λεωφορείο θα μετέφερε παιδιά από την Ορεστιάδα σε κατασκήνωση της Καβάλας

lbus

Σωρεία παραβάσεων εντόπισε η Τροχαία Ορεστιάδας σε ένα λεωφορείο το οποίο θα μετέφερε παιδιά από την Ορεστιάδα σε κατασκήνωση της Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γονιός ο οποίος προσήλθε στον χώρο όπου θα μεταβιβαζόταν τα παιδιά, αντιλήφθηκε ότι το λεωφορείο δεν είχε έγκριση του ΚΤΕΟ και κάλεσε την Τροχαία.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με τον Στέφανο Ρήγα

αθλητικα - ρηγας1

Το  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  Στίβου  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.