Θέματα: ‘Φ.759 3/4/2014’

Στον Άδωνι με 39.000 υπογραφές για την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

mitropolitis + dimarxo didimoteixou + kakali ston adoni

-Καμία δέσμευση από τον Υπουργό -Εφικτή θεωρεί την αυτονομία σε τρεις μήνες ο Μ. Ουζουνίδης -Την απουσία Μουζά σχολίασε ο Β. Παντσίδης Τις 39.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν με αίτημα την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου παρέδωσε επιτροπή στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή το πρωί. Η επιτροπή

Πλήθος κόσμου και επιχειρηματιών στα εγκαίνια του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Έβρου στην Ορεστιάδα

EGKAINIA 12

Τα εγκαίνια του 1ου περιφερειακού γραφείου  – παραρτήματος του Επιμελητηρίου Έβρου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί στην Ορεστιάδα, σε μία εκδήλωση όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι φορέων, ενώ δεν έλειψε η έντονη παρουσία υποψηφίων της Περιφέρειας, αλλά και του Δήμου.

Στον ΕΟΠΥΥ θα συμπεριλαμβάνονται και οι οδοντίατροι

odontiatros_3_0

- Συμβάσεις που θα παρέχουν ποιοτική και ουσιαστική οδοντιατρική κάλυψη στους ασφαλισμένους διεκδικεί ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Έβρου Στην υπογραφή συμβάσεων με ιδιώτες οδοντιάτρους αναμένεται να προχωρήσει ο ΕΟΠΥΥ, εντάσσοντας την οδοντιατρική κάλυψη των ασφαλισμένων στον Οργανισμό. Μάλιστα, ο Οργανισμός έχει προβλέψει στον προϋπολογισμό του 2014 σχετικό κονδύλι ύψους 60 εκατ. ευρώ.

Πρωτιά σημειώνει ο Έβρος στις αυτοκτονίες

aytoktonies

Πάνω από 30% είναι το ποσοστό αύξησης των αυτοκτονιών τα τελευταία 2 χρόνια, με τον Νομό Έβρο να κρατάει τη θλιβερή πρωτιά. Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν για τις αυτοκτονίες δείχνουν ότι μόνο το 2012 στη Θράκη σημειώθηκαν επίσημα 26 αυτοκτονίες, ενώ σε όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης ο αριθμός φτάνει τις 81 […]

Αντι…σιωπητικά

bouli

Αυτοί μας κυβερνούν… Θαυμάστε τους!  Ότι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί δεν είναι ούτε πρωτόγνωρα ούτε έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς που ανακάλυψαν την πυρίτιδα! Για τις τακτικές και τις πολιτικές των διαφόρων αυτών τύπων που κυβερνούν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει άνθρωποι που με τα λόγια τους δείχνουν την σκληρή πραγματικότητα.

Επί του Καναπέως… Σπασμένα…κι επιλεγμένα

girl_broken_paul_shoul-794565

…της Νατάσας Γκαρά  Σπασμένα…κι επιλεγμένα Αν δε ζούσα στην Ελλάδα και δε με επηρέαζαν άμεσα οι εγχώριες πολιτικές εξελίξεις, πιθανότατα, παρατηρώντας το παιχνίδι που παίζεται στην κεντρική σκηνή, να αντιμετώπιζα κάποιους πολιτικούς σα να έχουν απωθημένα από παιδιά. Σα να τους στέρησαν τα playmobil τους ή τα τουβλάκια τους, σα να λαχτάρησαν τις κούκλες που […]

Ο Τάκης Πετρίδης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου με τη ΔΗΜΑΡ

δημαρ

Ο Τάκης Πετρίδης θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου με τον συνδυασμό της ΔΗΜΑΡ και επικεφαλής τον γιατρό Βασίλη Τραϊφόρο. Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες για τον συνδυασμό «Γνώση και συνεργασία» παρουσιάστηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής.

Τη βουλευτική έδρα θα διατηρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

ouzounidis

Με τη δέσμευση να δοθεί λύση στα κυριότερα προβλήματα του Έβρου ξεκινά τον προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον επικεφαλής του συνδυασμού Τέρενς Κουίκ, προχώρησε σε δήλωση, όπου μεταξύ άλλων διευκρινίζει ότι θ διατηρήσει τη Βουλευτική έδρα.

Αλλαγή φρουράς στις διοικήσεις των στρατιωτικών μονάδων του Έβρου

50η-Ταξιαρχία-6

- Τα καθήκοντά τους ανέλαβαν 4 νέοι Διοικητές Ύστερα από τις πρόσφατες αποφάσεις του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου και τις τοποθετήσεις νέων διοικητών στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, μέσα σε κλίμα φορτισμένο συγκινησιακά έλαβαν χώρα οι Τελετές «Παράδοσης – Παραλαβής» των στρατιωτικών Διοικήσεων.

Απαγορεύθηκε η αλιεία στον ποταμό Έβρο

potamos evros

Την απαγόρευση της αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο στον ποταμό Έβρο, στις τεχνητές λίμνες, στα ρέοντα ύδατα (ρέματα, χείμαρροι, κανάλια, διώρυγες) και τους υπόλοιπους υδάτινους σχηματισμούς της περιοχής ευθύνης της, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής-Αλιείας Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.