Θέματα: ‘Φ. 724 18/7/2013’

Κοινός ο αγώνας ενάντια στις απολύσεις

dhmow

-Μαζική συμμετοχή στην πορεία στους δρόμους της Ορεστιάδας -Πάνω από 60 οικογένειες θίγονται από τις απολύσεις Εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ, Εργαζομένων στην ΕΡΑ και τον Δήμο Με συνεχείς παραστάσεις διαμαρτυρίας, απεργίες και πορείες αντιδρούν οι Εβρίτες στις άμεσες και τυφλές απολύσεις εργαζομένων. Στην Ορεστιάδα σχεδόν 60 οικογένειες θίγονται από την απόλυση εργαζομένων στην ΕΡΑ, εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ, […]

Με διαδικασίες εξπρές ανακοινώθηκαν τα ονόματα των απολυμένων καθηγητών

EPAL ORESTIADA

- 31 απολυμένοι εκπαιδευτικοί ΕΠΑΛ στον Έβρο Με ταχείες διαδικασίες εκδόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των εκπαιδευτικών των Επαγγελματικών Λυκείων που οδηγούνται σε απόλυση. Στις αρχές της εβδομάδας εστάλη στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατάσταση με τα ονόματα των εκπαιδευτικών,

19η Συνάντηση Νέων “Άρδας” / 24-28 Ιουλίου

ardas_2013

- Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ανοίγει τις πύλες του η 19η Συνάντηση Νέων Άρδας στο Εβρίτικο Ποτάμι Πολιτισμού στις Καστανιές. Από την Τετάρτη το πρωί 24 Ιουλίου έως και την Κυριακή το βράδυ οι όχθες του Άρδα θα γεμίσουν κόσμο, νεανικές φωνές, ζωντάνια και μουσικές σφραγίζοντας για 19η χρονιά το Φεστιβάλ.

Νέα παράταση στον διαγωνισμό για την πώληση της ΕΒΖ

EBZ Orestiada

Νέα διορία για τον διαγωνισμό της ΕΒΖ μέχρι την 1η Νοεμβρίου έδωσε ο εκκαθαριστής της ΑΤΕ, καθώς δεν καρποφόρησε για άλλη μία φορά ο διαγωνισμός για την πώληση του 82,33% της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Η διορία δίνεται σε οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή, παλαιό και νέο, να καταθέσει δεσμευτική προσφορά.

Αντι…σιωπητικά

apolysh

…της Χρυσής Εμμανουηλίδου Απολύσεις, φόροι, μέτρα, απειλές, κυνηγητό, φυλακές. Έχουμε διαλυθεί και σαν κράτος και σαν κοινωνία.

Επί του Καναπέως… Στον δρόμο!

dromos

Επί του Καναπέως… …της Νατάσας Γκαρά Στον δρόμο! Η απόλυση για κάποιους είναι μία υπογραφή, για άλλους όμως είναι μία ζωή.

Με δύναμη ψυχής αγωνίζεται ο 9χρονος Τηλέμαχος Πανταζίδης

thlemaxos

Ο  9χρονος Τηλέμαχος Πανταζίδης, κατάγεται από την Ορεστιάδα και είναι αθλητής του »ΝΗΡΕΑ» Ορεστιάδος και του Α.Σ Αμεα »ΚΟΤΙΝΟΣ» Αλεξανδρούπολης.  Ξεκίνησε την κολύμβηση από τα τμήματα εκμάθησης του »ΝΗΡΕΑ» Ορεστιάδας, για θεραπευτικούς κυρίως λόγους. Τη φετινή σεζόν συμμετείχε σε διάφορες ημερίδες κολύμβησης εντός και εκτός του νομού, όπως επίσης και στο Θερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών

Κορυφαίοι του θρακιώτικου βόλεϊ πάλεψαν στην άμμο

beach volley

Κορυφαία ονόματα του θρακιώτικου βόλεϊ αγωνίστηκαν στην παραλία των Δικέλλων στο beach Bar Bousoulas σε μία εξαιρετική διοργάνωση τουρνουά beach volley. Υπό το βλέμμα εκατοντάδων θεατών και φίλων του βόλεϊ, οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος σε αγώνες υψηλού επιπέδου το Σαββατοκύριακο που πέρασε. ωστόσο, το τουρνουά θα συνεχιστεί και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καθαρό απουσιολόγιο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

nosokom

- Έλεγχος εφημεριών από το Υπ. Υγείας Μη προγραμματισμένος έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από εργαζόμενους του Υπουργείου Υγείας. Ο έλεγχος αφορούσε στους εργαζόμενους που εφημέρευαν την Τετάρτη το απόγευμα, ενώ τηρούνταν και απουσιολόγιο.

Να ενταχθούν οι ανασφάλιστοι Εθνοφύλακες στο σύστημα υγείας του Στρατού ζητά η ΟΕΒΕΣΕ

eunofylakes

Την ένταξη των ανασφάλιστων Εθνοφυλάκων στο σύστημα υγείας του Στρατού, ζητά με επιστολή της στην πολιτική ηγεσία η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου. Όπως αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πολλά και κυρίως η κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ.