Θέματα: ‘Φ. 721 27/6/2013’

Στο στάδιο πλακόστρωσης βρίσκεται η πλατεία Ορεστιάδας

dimotiko symboulio_001

- Κανονικά τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα – Σταματά η λειτουργία των ΕΛ.ΤΑ σε Καστανιές και Βύσσα Εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί βρίσκεται η υλοποίηση της πλατείας σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, κ. Τάσο Παπαδόπουλο.

Υφυπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Κυριάκος Γεροντόπουλος στη νέα Κυβέρνηση

nea kybernisi Pasok-Nd 2013

-Ανασχηματισμός με αλλαγές προσώπων σε κομβικά Υπουργεία Στη νέα Κυβέρνηση που προέκυψε μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και τον ανασχηματισμό εκπροσωπείται ο Έβρος με την υπουργοποίηση του Κυριάκου Γεροντόπουλου. Ο Βουλευτής του Νομού αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εξωτερικών, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στα 4,00 € η αντικειμενική αξία οικοπέδων στην Ορεστιάδα

antikeimenikes-aksies-2-660_0

-Τρίγωνο, Βύσσα, Κυπρίνος η αξία ορίστηκε στα 3,00 € Τις αντικειμενικές αξίες οικοπέδων στον Έβρο, αλλά και σε άλλες 456 περιοχές της Ελλάδας καθόρισε με απόφασή του ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης προκειμένου να υπολογιστεί ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας Φυσικών προσώπων των ετών 2011, 2012, 2013.

Στη Θράκη περιοδεύει η Καναδή Βουλευτής των Πρασίνων Elizabeth May αναζητώντας ενημέρωση για την επένδυση χρυσού

may1

- Την αντίθεση της Περιφέρειας στην επένδυση εξόρυξης χρυσού επανέλαβε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Γ. Νικολάου Στην Θράκη, στα πλαίσια της περιοδεία της στην Ελλάδα, βρίσκεται η βουλευτής Καναδά και επικεφαλής των Πρασίνων Elizabeth May. Η Καναδή Βουλευτής είναι μία από τις πιο γνωστές περιβαλλοντολόγους του Καναδά και περιοδεύει στην Ελλάδα το διάστημα 24 και 28 […]

Αντι…σιωπητικά

apokalych

…της Χρυσής Εμμανουηλίδου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αποκαλύφθηκαν! Συγκυβερνούν, στην κυριολεξία όμως. Τα μοίρασαν μια χαρά. Πρόεδρος Σαμαράς. Αντιπρόεδρος Βενιζέλος και Υπουργός Εξωτερικών παρακαλώ.

Καθαρόαιμη Δεξιά Κυβέρνηση

kanapes

Επί του Καναπέως… … της Νατάσας Γκαρά Καλορίζικη η νέα μας Κυβέρνηση. Να τη χαίρονται οι κραταιοί. Καλύτερη δε θα μπορούσε να τους βγει για να υπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Χωρίς Διοικητή έμεινε το Νοσοκομείο Έβρου

rapt

- Δεκτή έγινε η παραίτηση του Ν. Ραπτόπουλου μετά από 3,5 μήνες Χωρίς Διοικητή μένει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου εδώ και δέκα μέρες, καθώς έγινε δεκτή η παραίτηση του κου Νίκου Ραπτόπουλου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου είχε υποβάλλει την παραίτησή του στις 4

Τώρα Μαής, Τώρα Θερτής»

thrakes

- Πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων από τους Θράκες στην Ορεστιάδα Πολιτιστικό διήμερο για τα ήθη και έθιμα του Βορείου Έβρου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Νεολαίας Ν. Ορεστιάδας «ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ» την Κυριακή 30 Ιουνίου και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Έως τις 12 Ιουλίου η συμπλήρωση μηχανογραφικού

mhxan

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων φοιτητών δόθηκε την Παρασκευή, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών που έλαβαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Επόμενο βήμα είναι η συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου μέχρι τις 12 Ιουλίου. Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

60.000 παιδιά μόνο θα καλύψουν οι παιδικοί σταθμοί φέτος

staumoi

- Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών θα μείνουν φέτος πολλά παιδιά Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την ένταξη των δομών και στη συνέχεια των ωφελούμενων γυναικών στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ και αναμένεται να καλύψει 60.000 θέσεις σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.