Θέματα: ‘Φ. 716 23/5/2013’

Ξεκινούν τη λειτουργία τους το κοινωνικό Ιατρείο, Φαρμακείο και Παντοπωλείο στην Ορεστιάδα

koin.-pantopwleio

Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο που θα εξυπηρετεί άνεργους και ανασφάλιστους απέκτησε η Ορεστιάδα. Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου, κ. Δαμασκηνός, εγκαινίασε την τριπλή μονάδα κοινωνικής διακονίας και δράσης στην Ορεστιάδα.

Τοπικά προϊόντα και γεύσεις στο πρωινό των Ξενοδοχείων

ellhniko prvino5

-Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό Θράκης» Το Τοπικό Σύμφωνο «Ελληνικού Πρωινού» με πλήθος τοπικών προϊόντων παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του «Ελληνικού Πρωινού Θράκης», την Κυριακή 19 Μαΐου 2013.

Την εμφάνισή τους έκαναν τα κοινόχρηστα ποδήλατα EasyBike στο Διδυμότειχο

easybike

- Έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας του συστήματος με δωρεάν μετακίνηση Τα κοινόχρηστα ποδήλατα EasyBike του Δήμου Διδυμοτείχου έκαναν ήδη την επίσημη εμφάνιση τους στους σταθμούς που έχουν εγκατασταθεί στην πόλη και την Τετάρτη 22 Μαΐου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του συστήματος από τον Δήμαρχο της πόλης

Αυστηρές προϋποθέσεις για την απαλλαγή από το χαράτσι

Xaratsi

Περιορίζεται ο αριθμός όσων απαλλάσσονται από το χαράτσι της ΔΕΗ. Τα αυστηρά κριτήρια που βάζει το υπουργείο Οικονομικών για να παρέχει τις… ελαφρύνσεις περιορίζουν κατά πολύ τον αριθμό των δικαιούχων σε σχέση με τους 1.500.000 φορολογουμένους που, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Αντι …σιωπητικά…

kalyvew sto delta

Της Χρυσής Εμμανουηλίδου Την κατεδάφιση 120 παραπηγμάτων στο Δέλτα του Έβρου αποφάσισε το Εφετείο Θράκης. Τα χαρακτήρισε ως αυθαίρετα. Μάλιστα, η απόφαση του Εφετείου προβλέπει να κατεδαφιστούν εντός 5 ημερών.

«Αναπτυξιακός» αέρας φύσηξε από την Κίνα

kina

Επί του Καναπέως… … της Νατάσας Γκαρά Μία από τις πιο πολυπαιγμένες λέξεις των τελευταίων ημερών είναι η ανάπτυξη, αλλά και ζητούμενο συγχρόνως. Ανάπτυξη, μία λέξη με πολλά νοήματα, που τείνει να έχει θετική χροιά μεν, αλλά καταντά άνευ περιεχομένου πολλές φορές.

Σπείρα ανήλικων διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στην Ορεστιάδα

anhlikoi

Εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις σε οικίες, καταστήματα και δημόσια κτίρια της Ορεστιάδας εξαρθρώθηκε, μετά από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Ο Χρ. Τοψίδης αναδείχθηκε πρώτος στις εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου

sineteristiki evrou

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Εβριτών. Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου

Ανησυχία για τις παρενέργειες των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στην καταπολέμηση ακμαίων κουνουπιών εκφράζει η Περιφερειακή Αναγέννηση

KOUNOUPIA_07_310511

Την ανησυχία τους σχετικά με τις παρενέργειες που προκαλούν τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση κουνουπιών εκφράζουν τα μέλη της παράταξης Περιφερειακή Αναγέννηση. Κάνουν λόγο για βεβιασμένες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, μετά τις καθυστερήσεις στην καταπολέμηση των κουνουπιών.

Τη φύλαξη του Κέντρου Μεταναστών στο Φυλάκιο από σεκιούριτι ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας

metanastes fylakio

Επιστολή προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας προώθησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, με την οποία ζητά η φύλαξη του Κέντρου Μεταναστών στο Φυλάκιο να γίνεται από ιδιωτική εταιρία φύλαξης. Όπως σημειώνουν στα υπόλοιπα ανάλογα Κέντρα φύλαξης έχει προβλεφθεί αυτό, ενώ εξαιρέθηκε το ΕΧΠΑ Φυλακίου.